Siden 2008

Om oss

Gym Ragnarok er et lokaleid treningssenter spesialisert innen styrketrening og styrkeidrett. Vi har fokus på god helse, styrke og riktig trening.

gymmet vårt

Vi har siden oppstarten vært opptatt av å bygge et godt miljø for styrketrening og styrkeidrett, og styrkeavdelingen vår utgjør største del av gymmet. Våre medlemmer er alt fra mosjonister til konkurrerende idrettsutøvere, og sammen sørger vi for et trivelig, trygt og sunt treningsmiljø. Hos oss finner du lite selfiespeil, men desto mer kvalitetsutstyr og høy fagkompetanse innen styrketrening og styrkeløft. 

Gym Ragnarok er bygd opp rundt prinsippet om fleksibel trening og fokus på baseøvelsene. Hos oss kan du trene både styrke og kondisjon på variert og solid utstyr fra merker som Rogue, Gym2000, Hammer Strength, Sterling, Panatta, m.fl..

Vi har et stort utvalg av frivekter, utstyr til styrkeløft og håndbak, og apparater til samtlige muskelgrupper. Vi har egne rom til avspenning, apparattrening og frivekter. I tillegg har vi en variert kondisjonsavdeling med fluid rowers, spinningsykler, stepmaskiner, tredemøller og crosstrainers.

utstyr og aktiviteter

Styrketrening

Vi har manualer fra 1-80 kg, samt stenger, racks og lodd til benkpress, markløft, knebøy, og en rekke andre øvelser. I tillegg har vi declinebenk, skråbenk, bicepscurl og styrkeapparater til alle muskelgrupper, både platelastet og med magasin.

styrkeløft

Vi huser Kristiansund kraftsportklubb, en styrkeløftklubb med aktive utøvere som har faste treninger ukentlig hos oss. Kraftsportklubben har eget konkurranseutstyr og også er tilgjengelig for gymmets medlemmer utenom fellestreninger og stevner. 

kondisjonstrening

Vi har et eget kondisjonsrom med en rekke kondisjonsapparater, herunder tredemøller, romaskiner, spinningsykler, crosstrainere og stepmaskiner. 

grepstrening

Vi har en egen liten buldrevegg, samt grips og annet utstyr for grepstrening. 

yoga og tøying

Vi har et eget rom for tøying og avspenning, med tauvegg/yogavegg, matter, ruller og annet utstyr for fleksibilitet og bevegelighet. 

øvrig

Her kommer mer info. Stay tuned. 

Work

hogdistein

ragnarok

Åpningstider

Mandag – søndag: 05:00 – 24:00