Om gym ragnarok

Gym Ragnarok (tidligere Kristiansund Fitness Center) er et lokaleid treningssenter spesialisert innen styrketrening og styrkeidrett. Vi holder til i de tidligere lokalene til Kommandosentral Varden i Hagbart Brinchmannsvei 13b i Kristiansund. Hos oss kan du trene fra kl. 05:00 – 24.00 hver dag hele året, og med adgang til 450 m² fjellhall har du tilgang til alt du trenger for å trene styrke og kondisjon. Vi har fokus på god helse, styrke og riktig trening. Hos oss finner du lite selfiespeil, men desto mer kvalitetsutstyr og høy faglig kompetanse innen styrketrening og styrkeløft. 

Vi har siden oppstarten vært opptatt av å bygge et godt miljø for styrketrening og styrkeidrett, og styrkeavdelingen vår utgjør største del av gymmet. Våre medlemmer er alt fra mosjonister til konkurrerende idrettsutøvere, og sammen sørger vi for et trivelig, trygt og sunt treningsmiljø.

Gym Ragnarok er bygd opp rundt prinsippet om fleksibel trening og fokus på baseøvelsene. Hos oss kan du trene både styrke og kondisjon på variert og solid utstyr fra merker som Gym2000, Hammer Strength, Sterling, Panatta, m.fl.. Vi har et stort utvalg av frivekter, utstyr til styrkeløft og håndbak, og apparater til samtlige muskelgrupper. I tillegg har vi en variert kondisjonsavdeling med fluid rowers, spinningsykler, stepmaskiner, tredemøller og crosstrainers.

Kontakt oss gjerne

13 + 15 =

Eigunn

Eigunn

Eigunn Stav Sætre ble ny medeier i mai 2015, og har drevet med styrketrening og styrkeløft siden 2008. Hun er tidligere yogaveileder og spinninginstruktør, og har deltatt i utviklingen av gymmet siden oppstarten.

Dag Runar

Dag Runar

Dag Runar Ørsvik Øye har vært medeier siden oppstart i 2008, og har drevet med styrketrening og styrkeløft i nærmere 30 år. Han har lang erfaring som utøvende styrkeløfter, han har vunnet flere NM og Nordiske mesterskap i benkpress, og var tidligere på landslaget i samme øvelse.

Begge har vært aktivt med i etableringen av Kristiansund Kraftsportklubb, som driver med idrettene styrkeløft (knebøy, benkpress og markløft) og håndbak.